Restauracja LUKR2019-07-02T21:16:43+02:00

Marek Rybacki – Szef Kuchni z 26 – letnim doświadczeniem. Wielokrotny zwycięzca konkursów kulinarnych. Mistrz Polski 2012 w podawaniu baraniny. Mistrz Europy w przyrządzaniu potraw z karpia. Zwycięzca konkursu kulinarnego „Kuchnia polska wczoraj i dziś”, zdobywca II i III miejsca na międzynarodowym konkursie kulinarnym „Festiwal Smaku” i wielu, wielu innych nagród i wyróżnień. Zwycięzca Ogólnopolskiego konkursu kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś” w 2011 roku. Zdobywca II i III miejsca na międzynarodowym konkursie kulinarnym „Festiwal Smaku” w latach 2010 i 2011. Kulinarny Puchar Polski 2012 – zdobywca tytułu Najlepszy z najlepszych.

Restauracja LUKR

Restauracja LUKR to wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie Warszawy. LUKR to połączenie pasji gotowania, najlepszych lokalnych produktów i szacunku do Gości. Autorska kuchnia i kreatywny zespół działający pod stałym patronatem Szefa Kuchni Marka Rybackiego gwarantuje, że wizyta w LUKR to prawdziwe kulinarne doznanie.

Nasza restauracja jest w pełni klimatyzowana i może pomieścić do sześćdziesięciu osób. Mamy doświadczenie w przygotowywaniu każdego rodzaju przyjęć. Zorganizujemy wyjątkowe wesele, bankiet, imieniny lub urodziny dla Ciebie i dla drogich Tobie osób. Zapewnimy również optymalne warunki do zorganizowania każdej imprezy firmowej.

LUKR to indywidualnie zaprojektowane wnętrze sali, nastrojowe oświetlenie oraz reprodukcje dzieł sztuki współczesnej. Wszystko to sprawia, że pobyt u nas na długo zapada w pamięci. Zwieńczeniem całości wnętrza LUKR są zawsze świeże kwiaty i profesjonalna obsługa, która dołoży wszelkich starań aby pobyt w LUKR był wyjątkowy pod każdym względem. Przy restauracji znajduje się przestronny i monitorowany parking.

Marek Rybacki – Szef Kuchni z 26 – letnim doświadczeniem. Wielokrotny zwycięzca konkursów kulinarnych. Mistrz Polski 2012 w podawaniu baraniny. Mistrz Europy w przyrządzaniu potraw z karpia. Zwycięzca konkursu kulinarnego „Kuchnia polska wczoraj i dziś”, zdobywca II i III miejsca na międzynarodowym konkursie kulinarnym „Festiwal Smaku” i wielu, wielu innych nagród i wyróżnień. Zwycięzca Ogólnopolskiego konkursu kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś” w 2011 roku. Zdobywca II i III miejsca na międzynarodowym konkursie kulinarnym „Festiwal Smaku” w latach 2010 i 2011. Kulinarny Puchar Polski 2012 – zdobywca tytułu Najlepszy z najlepszych.